Desi sint de ceva timp pe acest forum, de-abia azi m-am hotarit sa intru si eu in rindul lumii si sa arat la tot poporul "utilajul" meu: mcv 2006,motor 1.6, varianta Preferance, de culoarea lui, rosu toreador. Vreau sa spun de la inceput ca eu unul, nu am incercat sa-l tunez,ci doar sa-l personalizez,adica sa -l fac al meu,sa ma simt bine cind merg cu el. Daca ceea ce am facut eu la masina mea poate fii o sursa de inspiratie pentru vreunul din membrii actuali sau viitori ai acestui club, nu pot decit sa ma bucur; in alta ordine de idei,sint constient ca nu ma pot compara cu "greii", se stiu ei si ii stiti si voi,dar nici nu incerc, doar vreau sa arat ce idei am avut eu,bune sau rele,puse in practica mai bine sau mai rau. Acestea fiind spuse,o sa va arat Loganul meu MCV,aka BAMse. Primul lucru pe care l-am schimbat,au fost jentile; am pus jenti ca cele din poza, (Antera cred ca sint), pe 16` incaltate cu cauciucuri Pirelli P6000, de care sint multumit cum se comporta in trafic si la drum intins, am montat scaune de Laguna 2 semi-piele,urmeaza si banchetele foarte curind, cotiera de Laguna,modificata de citeva ori,pina a ajuns la forma de azi, care ma multumeste pentru moment, oglinzi electrice, suport de pahare de Nubira,pentru care am modificat consola centrala, de fo` 2 ori,va intra din nou in lucru in viitorul apropiat, si alte citeva nimicuri de care voi pomeni pe parcurs ,cind imi voi aduce aminte de ele. Momentan nu am poze chiar cu toate,dar vor urma. PS: am citit regulamentul si sint de acord cu el.
cu scuzele de rigoare,am mai gasit niste poze cu cotiera de Laguna,ultima varianta,si suportul de pahare prima varianta
cu scuzele de rigoare,am mai gasit niste poze cu cotiera de Laguna,ultima varianta,si suportul de pahare prima varianta
Comment